Ismét eladósorba kerül Schumacher Ferrari Enzója

Az F1-es legenda Ferrari Enzójában csak 8363 kilométer van.

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ez már a második alkalom hogy az Enzo eladásra kerül. Eredetileg az autóversenyző FXX-jével együtt 2013-ban, a sorsfordító baleset után lettek meghirdetve.


Schumacher számos olyan kiegészítőt is rakatott Enzojába, amelyek nincsenek benne a másik 399 legyártott példányban. Ő például elektromos ablakokat és Bose hangrendszert is kért, ezen kívül egyediek az autó színéhez hasonló „Rosso Scuderia” vörös féknyergek, a titánból készült felnik, és a Michael Schumacher logók, amelyek az üléseken és az ajtónyílásokon jelennek meg. A motorháztetőt nyitva az alsó részt a legmagasabb Ferrari tisztviselők és az akkori szezon F1 riválisai is aláírták. A végzetes balesete előtt a legenda alig 10 000 kilométert ment az Enzóval.

Ekkortájt, a baleset után az autó több mint 1 millió dollárért volt megvásárolható, és ha az árat nem is hozták ezúttal nyilvánosságra, egyértelmű hogy a végösszeg hétjegyű számban tetőzik majd.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?