Jól járt a tulajdonos, akinek autóját összetörte a repülő Tesla

A felajánlásoknak köszönhetően az autó értékénél jelentősen több pénz gyűlt össze

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az adományozók bőkezűségének hála a sérült Subaru Forester cseréjére annyi pénz gyűlt össze, amiből szinte egy új modellre is futja.

A híradókat és az internetet is körbejárta a repülő Tesla esete, amelyről az Autónavigátor is beszámolt. Néhány fiatal számára jó ötletnek tűnt megreptetni egy bérelt Tesla Model S-t San Francisco egyik meredek utcáján, ami természetesen totálkárosra tört. Az életveszélyes mutatványnak járulékos áldozata is volt, egy utcán parkoló Subaru Forester állította meg a Teslát. Az autón ránézésre nem keletkezett hatalmas kár, a tulajdonos elmondása szerint a hátsó lökhárítón kívül az első futómű is sérült, így használhatatlanná vált az SUV.
Hirdetés
A Subaru gazdája nem várta meg, míg a biztosító rendezi a kárt, helyette inkább a közösségi finanszírozás felé fordult. A GoFundMe oldalon kért segítséget a Subaru lecseréléséhez, az adakozó kedvű felhasználók két nap alatt gyakorlatilag egy új Forester árát dobták össze. A 611 felhasználó összesen 22 500 dollárt, átszámítva 7,6 millió forintot adományozott a tulajdonosnak. Ennyi pénz már majdnem elegendő egy új Foresterre, a tengerentúlon 25 395 dollár a modell alapára, de akad más alternatíva is. Egy Toyota Corolla már néhány extrával is belefér a keretbe, de egy Honda Civic vagy egy Ford Ecosport is kijön ebből az összegből, ám lehet érdemesebb néhány dollárt még hozzárakni, 27 ezerért már Ford Mustangot adnak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?