Jön, jön, jön: érkezik a Polestar 2!

Újabb fotóval kacsint a Polestar 2!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jegyezzük meg a dátumot: február 27-én lesz a Polestar 2 online premierje, majd egy héttel később a Genfi Autószalonon is bemutatkozik.

A tavaly debütált Polestar 1 után idén egy újabb modellt ígér a svéd gyártó. Az újdonság neve kitalálható volt, igaz, nem is meglepetés, farát ugyanis már korábban megvillantotta az elektromos üzemű újdonság. Árban a Tesla Model 3-at célozzák meg, annak is a felsőkategóriás verzióját így nem lesz olcsó, az már biztos. Minimum 49.000 dollárt kóstál majd de mit kapunk a pénzünkért? Ezzel kapcsolatban egyelőre nem sok konkrétumot árult el a gyártó.
Az már biztosnak tűnik, hogy egy sportosabb stílusú, négyajtós fastback modellről beszélhetünk, ami egy töltéssel várhatóan 483 km-t tehet majd meg. A lóerőket tekintve 400 pacira számíthatunk, de hivatalos megerősítés még erről sem érkezett. Remélhetőleg február 27-én már sokkal többet fogunk tudni!
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?