Képes krónika: mini még az ötajtós Mini?

Képekkel mondjuk el, hogy milyen volt az ötajtós Mini Cooper S

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Készült kabrió, roadster, kombi és SUV is a Miniből, de csak ezek után merték meglépni azt, hogy két ajtóval megtoldják a klasszikus formát. Pörgesd végig róla képgalériánkat!

Töretlen a mini népszerűsége, annak ellenére, hogy a prémium szegmensben, ennek megfelelő árcédulával vadászik vásárlókra. Nem képezi vita tárgyát az sem, hogy sikerében a vezetési élmény is óriási szerepet játszik. Vajon igaz ez a hosszú, ötajtós változatra is? Röviden: igen. Ezért nem is szaporítom most tovább szót, hiszen megénekeltük már sokszor, mennyire fantasztikus gépek ezek. Beszéljenek most a képalák. Ilyen tehát a Mini Resolute képekkel elmesélve, remélhetőleg hamarosan már az új generációról is tudunk mutatni képeket, mert egyre több kémfotó érkezik az álcázott változatról, szóval közeleg a bemutató napja.
Hirdetés

Műszaki adatok
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2023.04.11. at 02:52
    Permalink

    Méltánytalanul alulértékelt típus volt, de az tuti, hogy három ajtósan kell venni – villany is csak azzal a karosszériával van.
    Mondjuk a Union Jacket nem értem miért erőltetik a tervezők – annyira azért nem tud jópofa kisautó lenni, hogy Austin Powersként elkülönbözzön az ember a forgalomtól, meg hát II. Erzsébet halálával ez a szimbólum elég sokat vesztett nemzetközi presztízséből.
    Kéne egy Innocenti változat amiben kigyomlálják ezeket a béna formatervi próbálkozásokat (a kamu motorháztető légbeömlő az elektromosan is rajta van), s lecsupaszítják egy tényleg egyszerű, sallangoktól mentes kisautóvá.

Vélemény, hozzászólás?