Ki a legjobb forgalomirányító?

Ötödik éve címvédő a legjobb forgalomirányító

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Augusztus 26-án Budapesten tartották a Rendőri Karos Forgalomirányító Verseny fővárosi döntőjét. Megkérdeztük ki nyerte.


Olvasónk, Kisfarkas érdeklődött: vajon ki és milyen mutatvánnyal nyerte meg a Rendőri Karos Forgalomirányító Verseny fővárosi döntőjét?
Megkérdeztük a BRFK sajtóosztályát, ahonnan meg is kaptuk a hivatalos választ:
A Budapesti Rendőr-főkapitányság Karos Forgalomirányító Versenyt rendezett 2011. augusztus 26-án pénteken Zuglóban. A versenyt a Hungária körút forgalmas kereszteződésében tartották a BRFK Közlekedésrendészeti Főosztályának és a Fővárosi Baleset-megelőzési Bizottságának munkatársai. Az értékelés legfőbb szempontjai a forgalom ritmusába való bekapcsolódás, az alakiasság, a forgalomirányító ritmusérzéke, illetve a szabálytalankodókkal szembeni fellépés volt. A megmérettetés elméleti és gyakorlati részből tevődött össze, de a zsűritagok figyelték a rendőrök közötti összhangot is.
A karos forgalomirányítás a közlekedési rendőri szolgálat egyik legrégebbi területe, amely nélkülözhetetlen a jelzőlámpák meghibásodásakor, valamint közlekedési balesetek bekövetkezésekor.
A verseny egyéni döntőjét Klics Ignác -immár ötödik alkalommal-, a páros döntőt pedig a Csörget-Klics páros nyerte, akit a zsűri oklevéllel, serleggel valamint tárgyi jutalomban részesített.

Fogadják gratulációnkat!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.31. at 11:27
  Permalink

  Szenzációs. Most látom, hogy ez a törzszászlós az aki leintett minket Budapesten a köruton, miközben lépésben haladva egy házszámot kerestünk. Majd igazoltatta a gépkocsivezetőnket és közölte húszezer forint lesz mert tilosban parkolunk. Ott ahová minket leállitott. Mint a jármű tulajdonosa a hátsó ülésen becsatolva ültem, s nem hagyhattam szó nélkül ezt a fajta a módszert.
  Bosszuból objektiv felelőség elve alapján lefotozta a megállitott kocsit majd nevetve elsietett, hogy így még többet fizetünk.
  Mi hárman voltunk a kocsiban nekünk természetesen nem hisznek a rendőrők hiába jeleztük, kifogásultuk az ejárást. A szembesitéstől elzárkoztak.
  Neki viszont hites tanui a beosztottai az alárendeltjei akik közül egy még ki sem szállt a kocsiból.
  Gratulálunk a törzszászlós mutogatásához!
  Szántó István Miskolc
  S ami különös és aligha a véletlen müve. Másnap Miskolcon egy civil rendőrkocsi követett. Villogva leállított mert a rendszámtábla közelében volt egy CD matrica. Látványosan feljelentettek nagy utcai cirkusz közepette.
  Ez csak úgy történhetett, hogy az elözö nap amikor kifogásoltuk a pesti eljárást , átnézték a fotókat és keresték a fogást. Mert erre van idő energia miegyéb.
  Véletlenül, a bejelentésünkre a vezetőjük széljegyzet ráírta – ” ha az ipse ( mármint én) ha erösködik, vizsgáljuk”
  Érthetőbben a vizsgálat előtt prejudiáklták az ügy kimenetét.
  Ignác maga egy sztár! Elnéztem mi mindenre képes egy árva gumibottal.
  Igazából Önnek semmi mást nem kellene csinálnia, csak integetnie a keresztezödésekben! szántó

Vélemény, hozzászólás?