Költözik a műhely, új központban a Skoda Motorsport!

Új központot kapott a Skoda Motorsport részlege

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A költözéssel és a saját létesítménnyel egy merőben új dimenzió nyílik meg a márka mérnökei előtt.

Idén korán érkezett meg a karácsony a Skoda Motorsport részlegére, hiszen egy 16.400 m2-es létesítmény áll ezentúl a rendelkezésükre. Az új csarnok ráadásul a Skoda gyártól sincsen messze, Mladá Boleslav külvárosában található.
Ebben a kicsinek igazán nem nevezhető épületben végre egyesülhet a márka motorsporttal foglalkozó minden egyes csoportja: a mérnökök, a kutatás-fejlesztői csoport, a logisztika, a gyártás, a műhely, a prototípusgyártás, de irodák és raktárak is találhatók itt.
Hirdetés

„Ez az új létesítmény mutatja meg igazán a ŠKODA elkötelezettségét az autósport iránt. Ezután még többet tudunk segíteni vevőink kiszolgálásában és folytatjuk a ŠKODA Motorsport sikereit világszerte!” – mondta el a költözés kapcsán a Skoda Motorsport vezetője, Michal Hrabánek.
„A jobb munkafolyamatoknak köszönhetően, hatékonyabban tudunk fejleszteni és építeni az autókat, illetve még több szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek. Múlt évben 200 darab Fabia R5 átadása volt a tervünk világszerte. És megcsináltuk! Mostanáig mintegy 250 FABIA került értékesítésre. Annak érdekében, hogy megőrizzük ezt a lendületet, ezek az új helyiségek ideális alapot nyújtanak Motorsport programunk jövőbeli sikereihez.” – fűzte hozzá Christian Strube, a Skoda Auto Technikai Fejlesztési vezetője.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?