Különlegesen luxus Range Rover

Range Rover Autobiography Ultimate Edition

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Autobiography felirat mindig is a legkülönlegesebb Range Rover modellekre került fel. Most az Ultimate Edition rátesz egy lapáttal.

Aki szereti és ismeri a Range Rovert, annak minden bizonnyal felcsillan a szeme egy Autobiography kivitel láttán. Joggal, hiszen az eleve luxusmodellnek számító típus esetében ez amolyan non plus ultra, de most megszületett minden idők legexkluzívabb gyári kiadása: a gazdagon extrázott autó teljes neve Range Rover Autobiography Ultimate Edition. A különleges fényezés, vagy éppen a 20 colos felni még nem adna okot a csodálkozásra, ám az utastérben bőven akad látnivaló. A kabin teljes bőrkárpitozást kapott, gyönyörűek a faburkolatok, és hátul csak két személy számára szól a pazar kialakítás. Kihajtható asztalok, hűtött minibár, hatalmas LCD képernyők emelik a komfortot, az elektromosan állítható fotelekben ülve lehet dolgozni, mozizni, internetezni, no és persze maximális kényelemben utazni, hála a légrugós felfüggesztésnek. Motorok terén nincs megkötés, a 4,4 TDV8 dízel mellett választható a benzines, kompresszoros 5,0 V8 is, de figyelem, csak 500 darab ilyen álomszerű Range Rover készül, és az alapár bőven meghaladja a 120 ezer fontot.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?