Levillogta az előtte haladót, majd három autót összetört az M0-son

Csúnya ráfutásos baleset lett a vége a kamionos figyelmetlenségének az M0-s autóúton

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A türelmetlen teherautós kivillogta a külső sávba az előtte haladó kamiont, amely a feltorlódó kocsisor miatt lassított, ám a villogó szerelvény sofőrje már későn vette észre a torlódást, és három személyautót is összetört.

Az eset még január első napjaiban történt az M0-s autóúton, amelyről a Magyar Közút csak most közölte a felvételeket. A videóból jól kivehető, hogy a középső sávban haladó teherautó időben észleli az előtte feltorlódó kocsisort, ám a mögötte érkező MAN típusú kamion sofőrje valószínűleg mit sem sejtett az előtte lévő akadályról, ezért kivillogta a külső sávba az előtte haladót. Mire észbe kapott már késő volt, és hiába rántotta el a kormányt, viszonylag nagy sebességgel az álló járművek közé csapódott, három autót is összetörve. A balesetben egy személy olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy őt mentőhelikopterrel kellett kórházba szállítani.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?