Los Angelesben mutatkozik be a Mazda CX-9

Még ebben a hónapban lerántják a leplet a Mazda CX-9-ről

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Mazda egy előzetes fotóval próbálja még kíváncsibbá tenni az embereket a hamarosan bemutatkozó vadonatúj CX-9 modelljére.


Augusztusban már néhány kémfotót láthattunk a Mazda legújabb, három üléssorral ellátott crossoveréről, de mindjárt teljes egészében megismerhetjük. Hamarosan végleg lehull a lepel a következő generációs CX-9-ről, a hónap közepén megrendezésre kerülő Los Angeles-i Autószalonon hivatalosan is bemutatkozik. A látványterveken jól szembetűnik a japán gyártónál ma divatos KODO formanyelv, a külső pedig erősen hajaz a Frankfurtban bemutatott Koeru koncepcióra.
Hirdetés

A motorokat illetően nem meglepő, hogy teljes egészében a Skyactiv technológiát képviselő egységek kerülnek majd beépítésre. A hírek szerint egy 2,5 literes turbós erőforrás is helyet kap benne, amely lényegesen jobb hatásfokkal működik majd, mint a leköszönő 3,7 literes V6-os szívó blokk. A pontos részletek november 17-én derülnek ki, az értékesítés legkorábban a jövő év elején indulhat el.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?