Magyar kéz rajzolta a legújabb exkluzív olasz szupersportautót

F&M Mugello: olasz szuperautó magyar dizájnertől

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tárnok Zsolt három éve dolgozik az olasz Faralli & Mazzanti főtervezőjeként, a Vulca után most Mugello néven jön exkluzív sportkocsijuk.

A korábban az Antas és Vulca modellekkel hírnevet szerzett, pontederai székhelyű Faralli & Mazzanti legújabb alkotása az évente mindössze öt példányban, teljes egészében kézi munkával épülő Mugello sportkocsi.
A cég első középmotoros sportkocsijának az exkluzív kivitel és az igencsak limitált darabszám mellett az adja különlegességét, hogy formáját a cégvezető Luca Mazzanti és az F&M magyar főtervezője, Tárnok Zsolt kezei rajzolták. A 29 éves dizájner három éve dolgozik főtervezőként a cégnél, a Mugello előtt a cég előző, félmillió dolláros Vulca sportgépét is ő tervezte.
Hirdetés
Magáról az autóról egyelőre nem árultak el többet a fotóknál, de az biztos, hogy eddigi szokásaiknak megfelelően nem gördítenek majd akadályokat a vásárlók egyéni kívánságainak teljesítése elé.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?