Mások életével játszott, a rendőrök összetörték az Audiját

Van, aki még mindig elhiszi, hogy a rendőrök elől el lehet menekülni

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Valószínűleg túl sok videojátékkal játszott annak az Audinak a sofőrje, akit a brit rendőrség munkatársai akartak félreállítani. Az autós több percen keresztül menekült, leszorítva a szembejövőket - csak a szerencsén múlt, hogy nem történt tragédia.

Elképesztő felvételeket tett közzé a brit rendőrség egy fehér Audiról. Az eset egy átlagos igazoltatásnak indult, ám a sofőr nem kívánt társalogni a járőrökkel, inkább a gázba taposott. A bűntényt súlyosbítja, hogy egy igencsak forgalmas szakaszon fogta menekülőre, így több szembejövő járműnek is az útpadkára kellett menekülnie, nehogy baleset legyen a vége. A több perces fogócska közben az Audi folyamatosan a megengedettnél gyorsabban hajtott, de volt egy pillanat amikor a 160 km/órás sebességet is elérte úgy, hogy közben veszélyesen cikázott a szabályosan autózók között. A járőrkocsiban ülő rendőr végül egy körforgalomban döntött úgy, hogy bármi áron meg kell állítania a sofőrt, így inkább nekiment mielőtt tragédia történhetett volna. Utóbb kiderült, hogy a tettes az autót biztosítás nélkül használta, emellé pedig összeszedett egy közúti veszélyeztetést, és az sem javította a helyzetét, hogy nem állt meg a rendőrök felszólítására. Hosszú bűnlajstromáért a bíróság 13 hónap börtönre ítélte, és három évre eltiltották a vezetéstől.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?