Még a roller is hátsókerekes a BMW-nél

Elektromos rollerrel bővül a BMW kínálata, persze, hogy nem fronthajtású

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ma már messze nem csak autógyártókról és közlekedő eszközökről beszélünk, pláne prémium gyártókkal kapcsolatban. Életstílust árulnak és ehhez szükséges kiegészítőket is, a BMW-nél a legkisebbekre is gondolnak.

Sokkal inkább kell életstílusnak neveznünk azt, amit a legnagyobb gyártók árulnak. A BMW sem csupán autókat árul, az egész életünket berendezhetjük azokból a kiegészítőkből, amiket a BMW-nél megkaphatunk, és ebbe a ruházattól kezdve az apróbb eszközökön át az alternatív közlekedési eszközök is beletartoznak. Kerékpárt már jó ideje forgalmaznak, hagyományosat és elektromos rásegítésűt is, ahogy azt a legtöbben csinálják, társulva valamelyik népszerű gyártóval. A legújabb BMW termék pedig nem más mint az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő elektromos roller, amit a Micro Scooterrel együtt fejlesztettek.
Hirdetés
A BMW elektromos rollerének hátsó kereke hajtott, tökéletesen illik a márka identitásához. Az agymotorral ellátott hátsókerék 20 km/h-ra képes gyorsítani a rollert és utasát, valamint 12 kilométeres hatótávolságot nyújt a taposólemezbe épített akkumulátorával. A súlya 9 kilogramm, akárcsak egy utcai sport kerékpáré és természetesen össze is csukható a mattfekete fényezésű, BMW emblémás járgány. Emellett a gyerekekre is gondolt a gyártó, készítettek hagyományos nagykerekű rollert, valamint egy háromkerekűt is, melyre ülésként szolgáló doboz is szerelhető, ezt kétféle színben is elkészítették. A márkázott termékek persze prémium áron érhetőek el, a villanyroller 799, a nagykerekű 200, az ülő gyermek jármű pedig 120 eurós áron érhető el egyelőre a német kereskedésekben.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?