Még tovább csökkennek az üzemanyagárak

Szerdától még olcsóbban tankolhatunk

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem áll meg az üzemanyagárak csökkenése, szerdán 350 forint alá megy a benzin és a gázolaj átlagára is.


Nem áll meg a még április végén kezdődött üzemanyagár-csökkenési trend. Miután április utolsó hetében két alkalommal is apadtak az árak, s a múlt héten is elkönyvelhettünk két ármérséklést, a Holtankoljak.hu információi szerint e hét szerdán is lejjebb kerül a benzin és a gázolaj jelenleg egységes, literenkénti 350 forintos átlagára.
Hirdetés
A Holtankoljak.hu információi szerint szerdán literenkénti 4 forinttal kerül lejjebb a 95-ös, 5 forinttal a gázolaj átlagára. Így benzint szerdától literenkénti 346, dízelt 345 forintos átlagáron tankolhatunk.
Marad természetesen az egyes töltőállomások közötti jelentős, akár a literenkénti 50 forintot is elérő árszórás, ami jelen esetben az üzemanyagfajták ársorrendjét is felcserélheti. Számos olyan kút adódhat tehát, ahol a gázolaj lesz, illetve marad a drágább. Tankoláskor nem csak annak idejére, hanem helyére is erősen ajánlott figyelni!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?