Mutatjuk, hol lehet vasárnap vásárolni, ingyen driftelni

Fizetett hirdetés

Vasárnap Verdafeszt: drift, márkatalálkozók és alkatrészbörzék Tökölön

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Esőt mondanak vasárnapra? Az utak csúszni fognak? Használd ki, mert Tökölön ingyen driftelhetsz a Verdafeszten! Márkatalálkozók és börzék is lesznek.


Ha csak nézőként mész, akkor bizony fizethetsz a belépőjegyért, igaz, az sem vészes - 12 év alatt ingyenes, felette 1500 Ft. Viszont, aki beszáll a showba, maga is driftelne, az belépőt sem kell fizessen, csak a benzint kell égetnie, meg persze a gumit füstöltetnie, már amennyiben száraz lesz a pálya. Sanszosabb azonban, hogy vizes lesz, aminek az előnye, hogy a driftaréna szinte gumiégetés nélkül lesz kiélvezhető a Tököli Reptéren.
Hirdetés

Persze nem csak saját magunkra számíthatunk, a TRS (TuningRoadShow) és a VerdaFeszt2015 csapata október legdurvább autós rendezvényét fogja bemutatni a Tököli Reptéren. A megszokott Drift őrület a WestEnd után most a Tököli Reptérre megy, s ott reggeltől estig drifttaxi is lesz a driftbajnokokkal (mindössze 3000 forintért), természetesen a driftarénában. Ha ez nem lenne elegendő, hazánk legszebb tuningautóit is felvonultatja a VerdaFeszt csapata, mely több kategóriás szépségversennyel és értékes nyereményekkel is várja az autójukat kiállítókat.
Ahogyan az a driftes eseményeknél megszokott, a Verdafeszt főtámogatója is a japán első számú motorolajának számító Eneos forgalmazója, a Szakál-Metál Kft Ahogyan az a driftes eseményeknél megszokott, a Verdafeszt főtámogatója is a japán első számú motorolajának számító Eneos forgalmazója, a Szakál-Metál Kft

A Verdafeszt keretein belül több autós klub és csoport képviselteti magát a nyár utolsó legnagyobb autós rendezvényén mint például a BMW Klub Budapest, a BMW Fan Club Hungary Feketelista vagy a BMW Street Hungary Fan Club, de Opel és Suzuki találkozó is lesz, kivétel nélkül alkatrészbörzével. Az egész eseménynek pedig főtámogatója a Szakál-Metál Kft.[/url] által forgalmazott Eneos, japán elsőszámú motorolaja, mely az összes márkához kínál megfelelő, csúcsminőségű kenőanyagot. Részletes programterv alább, minden egyéb infó az esemény Facebook oldalán[/url].
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?