Na, bejön a PORSHCE 911-esem?

A fényező kicsit összekeverte a betűket a német sportkocsi farán

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A fényezők szépen megcsinálták a méregdrága sportkocsit, de a műszak végére nyilván kicsit elfáradtak. PORSHCE maradt belőle.


A brit Daily Mail egy Twitteren elterjedt képet tett közzé, amit először én sem értettem. Az angol megy, csak talán túl vizuális vagyok így csak második nekifutásra esett le, hogy a Porsche fenekén levő felirat betűit kicsit összekeverték. Nem vagyok diszlexiás, sőt Marika néni olvasás óráin egész jól szerepeltem még általános iskolában, de azért gyengébb napjaimon főszerkesztőnknek marad egy-két javítandó elütsé elütés az írásaimban.
Hirdetés

Szegény fényezőket én maximálisan megértem, szépen kijavították a lökhárító műanyag borításán esett kárt, aztán teljesen korrekt módon, gyári színnel bejavították az elemet. Csak egy bibi volt, kicsit összekeverték Porsche nevéből a német nyelvben sch betűkombinációval írandó s hangot. A sztori állítólag nem kamu és Abu-Dzabiban történt meg nemrég.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?