Nem figyelt a kamionos, megforgatta a személyautót az M0-son

Autósként ezért kell odafigyelned, hogy ne kerülj a kamionok holtterébe!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Magyar Közút legutóbb közzétett videójában a nagyobb járművek holttereinek veszélyeire hívják fel a figyelmet egy sajnálatos eset kapcsán, amely az M0-son történt.

A rosszkor rossz helyen tipikus esete játszódott le az M0-son június 9-én, derül ki a Magyar Közút frissen közzétett felvételén. A balesetben résztvevő kamionos éppen egy tanulóautót előzött, amikor a gyorsítósávból érkező Peugeot besorolt a teherautó mellé. Szerencsétlenségére éppen a kamion holtterébe került, a sávot váltó nyergesvontató vezetője pedig nem vette észre a mellette érkezőt, és maga elé forgatta. Miután több méteren keresztül tolta a szerelvény az autót, a belső sávban állt meg a Peugeot. A kamionos még a helyszínen elismerte felelősségét.
Hirdetés
Szerencsére személyi sérülés nem történt, de a személygépkocsi alaposan összetört. A Magyar Közút az esetből okulva arra kér mindenkit, különösen figyeljen a nagyobb járművek holttereire vezetés közben, és csak akkor váltson sávot ha azt szabályosan és biztonságosan meg tudja tenni.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?