Nem titkolják tovább a 2011-es Wranglert

Hivatalosan is megújult a Jeep Wrangler

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A kezelési utasításból megismerhettük a részleteket, amelyekről immár nagy felbontású sajtófotók is vannak. Íme, a 2011-es Jeep Wrangler.

Nagyon óvatosan nyúltak hozzá a meglévő konstrukcióhoz a mérnökök, és nem csak a pénzhiány miatt, mert a Wrangler alapvetően jó autó. A vásárlók elégedettek vele, legfeljebb a minőségérzetet kritizálták a közvélemény-kutatásokon. Ennek megfelelően óvatosan láttak munkához: a jövőben egységesebb benyomást kelt az autó megjelenése azáltal, hogy a karosszéria színére fényezik a műanyagtetőt, de ez csak a fullextrás Sahara modelleken lesz így, a többi Wrangler továbbra is fekete tetővel folytatja pályafutását. Az utastérben jobb tapintású műanyagokat használnak, továbbá zárható rekesz, kényelmesebb könyöklő került a két első ülés közé. Az áttervezett középkonzol használata egyszerűbb lett, miközben a kormányon lévő gombok áttervezésével kevesebb oka a sofőrnek a kormány elengedésére.

A Bluetooth kihangosítóval rendelkező új hifi fejegység USB bemenettel rendelkezik, és a 12 V-os csatlakozón kívül 110 V-os (Észak Amerikában ez a hálózati feszültség) konnektor is rendelhető, hogy a hordozható eszközök működőképesek maradjanak hosszú utazásokon. A belsőtér zajszintjének csökkentése miatt sokkal többet élvezhetik majd az utasok a magukkal hozott zenét, a sofőr pedig ezen kívül még annak is örülhet, hogy az új tetőbe a korábbinál nagyobb méretű ablakokat vágtak, így hátrafelé jobb a kilátás a nagyobb a látómezőnek köszönhetően.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?