Nemhogy elektromos, hibrid sem lesz az új Mustangból

A hírek szerint még egy generáció erejéig a Ford izomautója megmarad izomautónak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Kerek egy hét múlva mutatkozik be az új generációs Ford Mustang, a nem hivatalos információk szerint pedig sem hibrid hajtás, sem összkerekes verzió nem készül belőle.

Nagyszabású esemény keretein belül leplezi le a Ford az új Mustang generációt a jövő héten, így nem meglepő, hogy egyre többen találgatnak, vajon mivel is készül az ovál márka. Korábban már lehetett arról hallani, hogy Dodge-dzsal ellentétbena Ford még nem villanyosítja el teljesen az izomautóját, azonban a hibrid hajtást senki sem zárta ki. Az Automotive News értesülései viszont ezt is elcsúsztatta egy generációval az amerikai márka, ahogyan összkerekes hajtás sem lesz a 2024-es modellévtől készülő Mustangokban, ha hinni lehet az új információknak.
Hirdetés
Ami viszont biztos, hogy a V8 marad, ha pedig valaki mégis elektromos Mustangot szeretne, arra ott a Mach-E, igaz az nem kupé, inkább SUV. Nem sokáig kell már várni, ugyanis szeptember 14-én minden kérdésre választ ad a Ford, az addig napvilágot látó információkat pedig érdemes egy csipet sóval kezelni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?