Őrült Trabant-kísérlet

Tizenketten préselődtek be egy Trabantba

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sebestyén Balázs, Rákóczi Feri és Vadon Jani most arra volt kíváncsi, beférnek-e a Morning Show egész stábjával együtt egy Trabantba.

Egy a közelmúltban történt, szerencsés kimenetelű baleset (Inárcs és Kakucs között egy Trabant kombit zúztak rommá, amelyben négy felnőtt és nyolc gyermek utazott, és a sofőr feltehetően ittas volt) gondolkodtatta el a Sebestyén Balázsékat: vajon hogyan fér el tizenkét ember egy Trabantban? A Morning Show műsorvezetőinek nem volt menekvése, annyi hallgatói SMS-t és telefont kaptak, hogy muszáj volt kipróbálniuk, tényleg be tud-e ülni egy tucat ember egy olyan kicsi autóba.
„Eszméletlen, milyen Trabant-őrület alakult ki hallgatóink között. Pár perc alatt hihetetlenül sokan telefonáltak be hozzánk és követelték, hogy csináljuk meg a kísérletet. Sőt, ötven-hatvan Trabi el is indult a stúdió felé, alig tudtuk őket lemondani, ugyanis a Trabant-Warthburg klub elnöke is hívott minket, hogy a kísérlethez rendelkezésünkre bocsájt egy gyönyörű oldtimer Trabant kombit.” – mesélte nevetve Sebestyén Balázs, aki azt is hozzátette, hogy trabantosok százai ajánlották fel autójukat a kísérlethez, sőt még eladásra is.
A hallgatók mindent elsöprő megmozdulása hatott a fiúkra: a stáb komplett csapata kivonult a stúdió elé, és élő adásban sikerrel teljesítették a feladatot: a tizenkét tagú stábból valamennyien begyömöszölődtek a Trabantba. A kísérletről videó is készült, amely itt látható.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?