Palotát nyitott a BMW Budapesten

Megnyílt a BMW Wallis Motor Pest új főhadiszállása

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hatalmas és nagyon energiatakarékos, illetve zöld energiát hasznosító kereskedést és központot nyitott a BMW Wallis Motor Pest. Bejártuk a komplexumot, a Mini külön épületet kapott.

Közép-Európa egyik legnagyobb márkakereskedését nyitotta meg a BMW Wallis Motor Pest. A Hungária körúton feszítő 5 ezer négyzetméteres komplexumot mi is bejárhattuk. Az alig több mint fél év alatt felhúzott épületben mindent kapni, amit ma BMW, vagy Mini emblémával forgalmaznak. 16 autó fér el a hatalmas, üvegfalú csarnokban, köztük i és M modellek is, valamint a BMW Prémium Selection használtautóinak is kialakítottak saját bemutatótermet.
Az ügyfél mindenek felett, így az autók férőhelye mellett a lehető legtöbb értékesítőblokkot alakították ki. Egyenként akárcsak egy könnyed nappali fotelekkel, nagy képernyős tévével, amire a BMW értékesítője saját monitorának képét oszthatja meg, így a leendő tulajdonos maximális kényelemben válogathatja össze új kedvencét. A 3 milliárd forintos beruházás nem csak BMW, hanem külön Mini kereskedést is magában foglal, a Mini Cube-ra keresztelt fekete kockaépület teljesen elszeparálva áll a hatalmas fehér BMW márkakereskedés mellett, ahol 8 Mini modellt képesek egyszerre kiállítani.
Hirdetés
Mivel a márka elektromos és hibrid modelljei Magyarországon piacvezetők, így a Wallis is nagy hangsúlyt fektet rájuk és a zöld energia felhasználásra. Az épület tetején közel 300 négyzetméternyi napelem gyűjti az áramnak valót, valamint az épület előtt kimondottan az ügyfeleknek fenntartott gyorstöltő oszlopot is arról üzemeltetik. 2400 négyzetméternyi szerelőcsarnokkal rendelkezik az új épület, kétkamrás fényezőműhellyel és kereskedésre nyíló ablakokkal.
Az emeleten a BMW motoros részlegét alakították ki, a gépek mellett komplett ruházati részleg is helyet kapott. A BMW új impozáns kereskedése veszi át a Wallis központ szerepét, de megmarad a Váci úti telephely is, szervizpontként fog üzemelni, így már három helyen tudják fogadni az ügyfeleket. A Hungária körúti palotának befogadóképességével így megduplázták az egyszerre szervizelhető autók számát.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?