Pánikba esett, összetörte a Lamborghini Gallardót

Újabb baleset a tesztvezetésen, ismét egy Lambo az áldozat

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ezúttal Sydney-ben járt pórul egy szerencsétlen vásárló, már a próbaúton kipróbálta, hogyan törik a Lamborghini Gallardo.

Egy prosperáló Lamborghini-vásárló, illetve inkább csak érdeklődő élteti ezúttal tovább a szuper-gépeket hajtó sofőrök vezetési tudását illető sztereotípiákat. Az ausztrál kuncsaft épp csak elvitt kipróbálni egy Lamborghini Gallardót, és máris összetörte azt az autópályán. Miként az a Sydney Daily Telegraph fotóján jól látszik, a sportkocsi jobb eleje erősen amortizálódott és egyik kereke is kitört.
A helyi napilap szerint a meg nem nevezett sofőr pánikba esett és a Gallardót az autópálya-korlátnak csapta. Noha a Lambo erősen sérült, utasai, az autó képességeit nem kellően ismerő kuncsaft és a kereskedő, egyaránt sérülés nélkül úszták meg az esetet.
Az ügyet még vizsgáló rendőrség egyelőre nem döntött arról, hogy szabjon-e ki büntetést, azt mindenesetre már tudjuk a Lamborghini Sydney vezetőjétől, hogy a sofőr nem lépte túl a megengedett sebességhatárt. A kár felelősségét egyébként helyi szokás szerint a kereskedő vállalta magára, és noha nem örült neki, nem lepődött meg, hogy a (törés)próba után a kuncsaft nem kívánta megvenni a Gallardót.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?