Paul Walker karaktere is nyugdíjba vonul

Brian O'Connert már csak egyszer láthatjuk a Halálos iramban

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Fast and Furious filmek sztárja a hetedik rész forgatását már nem tudta befejezni; novemberben tragikus hirtelenséggel elhunyt. Most úgy tűnik, hogy az Universal Studio nem viszi tovább a karakterét.


A Halálos iramban sorozat hetedik részében még fog szerepelni Walker, de az általa megformált Brian O’Connert valahogy ki fogják írni a történetből a készítők. 2015 áprilisára várható a film mozibemutatója, de még pontosan nem lehet tudni, miként fog a beépített nyomozó figurája távozni. Az alkotókból annyit lehetett eddig kiszedni, hogy O’Conner nem fog meghalni, inkább nyugdíjba vonul úgy, hogy a történet nélküle is mehessen tovább.
Hirdetés
A Walker halála előtt felvett képsorokat fel fogják használni, és úgy alakítják őket, hogy az eddigi sztorihoz illően tudják kiírni az elhunyt sztárt. Korábban felröppent a hír, hogy Pault testvére, Cody Walker fogja helyettesíteni, és az eredeti forgatókönyv szerint csinálják meg a filmet, de ebből nem lett végül semmi. Most az a legvalószínűbb, hogy a sorozat a Walker által megformált zsaru nélkül folytatódik, de még nem tudni, kit kap maga mellé Vin Diesel.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?