Saját arcát törte össze az enyves kezű tolvaj

Csúnya sérülést szerzett, így le is buktatta magát egy hazai autótolvaj

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Csupán két napnyi bűnlajstroma is jelentős annak a dunaharaszti férfinak, azzal bukott le, hogy az egyik autót nem tudta feltörni, helyette saját arcát törte - nem kicsit - össze.

Miként az a police.hu oldalon olvasható, a gyanú szerint a 2022. február 17. és február 18. közötti éjjel a főváros XVII. és XVIII. kerületében​ két gépkocsit tört fel, egyet ellopott, ahogyan egy motorkerékpárt is az a férfi, aki egy autóval végül mégsem tudott megbirkózni, mondhatni, hogy az terítette le őt. Egy biztonsági kamera rögzítette ugyanis, amint már 2022. február 18-án Rákosmente városrészben egy jókora terméskővel esett neki egy taxi jobb első ablakának, ám a lepattanó kő a tolvaj arcába csapódott vissza. A járművet végül nem sikerült kinyitnia, de abban kisebb kárt okozott, ő pedig látványosan fájdalmak közepette botorkált el a helyszínről.
Hirdetés
A felvétel alapján alighanem könnyű volt a rendőrök dolga, akit F. Gáborként azonosítottak. A nyomozás adatai szerint a kérdéses éjjel a kerületből egy motorkerékpárt, két másik autóból masszázságyat, autósrádiót és egy bárszéket, míg a XVIII. kerületből egy autót is ellopott. A kétkerekűt a rendőrök később megtalálták, ám F. Gábor felkutatása érdekében 2022. május 9-én elfogatóparancsot adtak ki, majd Vecsésen fogták el. A feltételezett elkövető érdemi vallomást nem tett, a bűncselekmények elkövetését tagadta, ám a következményeket nem tudta elkerülni, letartóztatását a bíróság elrendelte.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?