Négyméteres árokba hajtott az ittas audis, egy fát is kidöntött

Halálos áldozata szerencsére nincs a Tolna megyei hihetetlen balesetnek

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Félelmetes képekket közölt a Police.hu, egy Audi A3-nak tűnő, teljesen összeroncsolódott autó néz vissza a fotósra egy 4 méter mély "kútból". Kiderült: lezúzott egy kapuoszlopot és egy fát is kidöntött a kocsi, mielőtt belezuhant a vízelvezető árokba.

Egy a képek alapján Audi A3-nak tűnő személyautó Szekszárd felől Szálkára tartott 2021. augusztus 10-én 3 óra 19 perckor, nem sokkal később egy 4 méter mély árokból kellett kimenteni az utasait. A Tolna megyében, Szekszárd mellett található település környékén rengeteg a keskeny, kanyargós erdei út, a baleset is egy ilyen szakaszon történt. Nincs hivatalos információ arról, hogy miként zajlottak az események, csak annyi biztos, hogy a sofőr egy balos kanyarban elvesztette uralmát a jármű felett, aminek következtében először egy kerítéspillérnek ütközött, aztán kidöntött egy fát, végül pedig egy négy méter mély vízelvezető árokba zuhant.
Hirdetés
Az autóban a baleset bekövetkeztekor hárman utaztak, a Police.hu információi szerint a kocsi hátsó utasa súlyosan, a sofőr könnyebben sérült, a jobb első ülésen utazó személy pedig egyáltalán nem is kért orvosi ellátást. A 31 éves sofőrrel a baleset után természetesen szondát is fújattak a rendőrök, ami nem meglepő módon magas értéket mutatott. További mintavételre elő is állították, a baleset további körülményeit pedig a Szekszárdi Rendőrkapitányságon büntetőeljárás keretében vizsgálják.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?