Sörgyáros lett Elon Musk? Különleges italt dob piacra a Tesla!

Íme a Tesla-féle GigaBier: Elon Musk sörét Cybertruck-inspirálta üvegekben árulják

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Elon Musk a Twitteren azt írta: kiborgok főzik a Tesla eredeti, saját márkás sörét, a GigaBier-t. Nem vicc, nem ámítás és nem is áprilisi tréfa, valóban sörforgalmazásba kezdett a villanyautóiról ismert cég.

5 százalékos alkoholtartalommal, Németországban gyártják a Tesla sajátmárkás sörét, a GigaBier már rendelhető is a gyártó hivatalos honlapján. A Pilsner stílusú sörkülönlegességet már a kinézete is megkülönbözteti a konkurenseitől, a Cybertruck formaterve ihlette a 330 milliliteres üvegeket. Ráadásul a fekete üvegen látható feliratok világítanak a sötétben, hogy még különlegesebb látványt nyújtson a termék.
Hirdetés
Van azonban buktató, méghozzá az ár és az elérhetőség. A Tesla söre ugyanis limitált termék, ráadásul egy rendeléssel is legfeljebb egy csomagot lehet kérni. Persze, az ára miatt sem valószínű, hogy tömegtermék lesz, 89 euróba kerül ugyanis egy csomag, ami nagyjából 11 ezer forintot jelent üvegenként.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?