Talán nem is tudja, hogy találkozott már a Würth-tel

Fizetett hirdetés

Szoros kapcsolatban a Würth és az autóipar

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy átlagos autós nem is sejti, hogy hány olyan vállalat létezik, aminek termékeivel közvetlenül nem is találkozik, mégis hozzájárul járművének hibátlan működéséhez. A Würth is ilyen!


A Würth egy nemzetközi vállalat, amely Németországból indult világ körüli útjára. A sikertörténet egy kétszemélyes csavarkereskedéssel kezdődött, ahol az ifjú Reinhold Würth – amikor 1954-ben apja elvesztése után átvette a vállalkozás irányítását – gondolt egy merészet: ahelyett, hogy a piaci gyakorlat szerint várta volna a vásárlókat, felkerekedett és személyesen kezdte el felkeresni a potenciális partnereket.
Ez a módszer annyira jól sikerült, hogy mára a Würth a világ legnagyobb szereléstechnikai termékeket forgalmazó vállalata. Több mint 80 országban van jelen, és közel 70 000 munkavállaló dolgozik a Würth-csoporton belül. A Würth a kezdetektől fogva elsősorban nem a magánembereket célozza meg a termékeivel és szolgáltatásival, hanem – az autós témakörnél maradva - a márka- és márkafüggetlen szervizeket, autószerelőket, autókozmetikákat és egyéb olyan cégeket, amelyek kapcsolódnak az autósvilághoz. Temérdek olyan szervizművelet van, amelyeknél úgy találkozhatunk a Würth termékeivel, hogy arról nem is tudunk, alább néhány példa.
Hirdetés

Téli gumicsere?
Lehet, hogy kerekeit Würth légkulccsal szerelték, a lecserélt abroncsokat pedig Würth gumiápoló habbal fújták be.
Műszaki vizsgára felkészítés?
Lehetséges, hogy az autószerelő éppen Würth fogót, csavarhúzót használt munkája során, a koszos területeket pedig Würth vegyi anyagokkal tisztította meg.
Karcolás eltüntetése az autó fényezéséről?
Sok szakember állítja, a Würth polír paszta csodákra képes.
Külső-belső autótisztítás?
Ha jó illatot érez és tisztaságot lát, amikor beül autójába, könnyen lehet, hogy az egyik Würth ápolószer a „tettes”.
Világít a hibajelző ikon a műszerfalon?
Sok autódiagnosztikánál a Würth WOW diagnosztikai rendszert használják.
Útközben elromlott az autója, „Sárga Angyalt” kell hívnia?
Nézzen be a szerelőautóba, meglehet, hogy a cég ORSYMobil járműberendezési termékeit láthatja viszont.
Sok kérdést és példát sorolhatnánk még fel, a Würth valószínűleg valamennyire kínál megoldást termék vagy szolgáltatás formájában. Csak az autóipari szegmensben több mint tízezerféle terméket forgalmaznak, és akkor még nem is beszéltünk a fém-, fa-, építő- és nagyipari területeknek kínált speciális termékekről.
Mi mindent ad a Würth?
Az autóiparhoz tartozó járműjavító, karbantartó vállalkozásoknak professzionális termékeket, megoldásokat kínálnak. Partnereik között vannak márka- és márkafüggetlen szervizek, speciális gépjárműjavító és -karbantartó vállalkozások, valamint mezőgazdasági gépjavítók.
Folyamatosan olyan innovatív újdonságokkal jelennek meg a piacon, mint például a horpadáskihúzáshoz, szélvédőjavításhoz, autókárpit és műanyagelemek javításához szükséges komplett készletek. A vegyi anyagoknál alkalmazott újdonság, a nanotechnológia a jövő technológiáját vetíti előre.
Az autóklíma rendszerek tisztításához, feltöltéséhez, karbantartásához célszerszámokat, -berendezéseket és anyagokat kínálnak. A divízió legkeresettebb termékei a napi használatban lévő szerszámok és gépek, illetve az úgynevezett rezsianyagok. Számos termékük rendelkezik márkák által kiállított gyári ajánlással.

Csak Magyarországon közel 160 üzletkötő keresi fel a partnereket annak érdekében, hogy többek között Ön is nyugodtan utazhasson nap, mint nap. Az értékesítői hálózat mellett országosan 9 Würth Shop üzemel (az üzletek listáját itt találja), ahol minden érdeklődőt szeretettel várnak.
A Würth weboldalán megtalálható minden érdekes információ a termékeikkel, szolgáltatásaikkal kapcsolatban.
Ha látnak egy autót, oldalán a jellegzetes piros-fekete Würth logóval, gondoljanak rá jó szívvel, mivel elképzelhető, hogy ő ajánlotta szerelőjének a profi szerszámokat, amelyekkel javította autóját.
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?