Tudta, hogy garázsban is állhat az autója annyiért, mint murván?

Fizetett hirdetés

Parkolás a reptérnél? Nem drága a mélygarázs sem!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Számos parkolási lehetőség kínálkozik a ferihegyi Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környékén. Döbbenet, hogy mélygarázs is van murvás áron.


Sokak szerint drága a repülőtéri parkolás, ám aki tisztában van a nyugat-európai díjakkal vagy akár a hazai taxitarifákkal, az tudja, igazából egészen olcsón hagyhatjuk autónkat a ferihegyi, hivatalos nevén Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér környékén. Közvetlenül a repülőtéren is többfajta parkolási lehetőség kínálkozik, döbbenet, de olcsóbban, mint 10 évvel ezelőtt.

Hiába lett tehát jóval drágább a taxis transzfer, a parkolók díjszabása jelentősen csökkent. A szolgáltatás minősége, azaz a parkoló repülőtértől lévő távolsága persze változó.

Épp nemrég nyílt meg a reptér mellett is egy murvás placc, aminél tényleg nincs olcsóbb távolabb sem. Onnan viszont gyalogolni kell, míg a távolabbi parkolókból azért van kisbuszos transzfer.
De miért hagynánk autónkat a murván, nyáron gyilkos UV-sugárzásnak és napsütésnek, jégesőnek kitéve, ősszel és télen eső vagy hóesés alatt hagyva, hogy aztán magunk is abban gyalogoljunk ahhoz, ha van ennyi pénzért mélygarázs is a közelben? És igen, tényleg van, nem is túl messze, a vecsési bevásárlóközpont mellett, azaz az üzleti park területén. Nem csak a csókosok állhatnak oda, a GM Parking[/url] mélygarázsában 450 parkolóhely áll rendelkezésre - online foglalással, 0-24 órás nyitva tartással és ingyenes reptéri transzferrel. Folyamatos kamerás és élőerős őrzés szolgálja a biztonságot, az árak pedig meglepő módon pontosan azt adják, amit a legolcsóbb murvás parkolók. Igaz, utóbbi inkább csak egy kétnapos út esetén igaz, ha mondjuk egy hétre tennénk le az autónkat, ott már van némi felára annak, hogy autónk felett tető legyen, de jelentősen nagyobb a rizikó is, hogy annak bármi baja esik egy őrzés, illetve fedél nélküli parkolóban.
Hirdetés
A GM Parking mélygarázsa ráadásul télen fűtött, nyáron hűtött, azaz biztosak lehetünk abban, hogy nem jégverembe/szaunába kell beüljünk a landolás után. Autónkhoz kérhetünk mosást/takarítást is, de olyan extra szolgáltatások is vannak, mint például „Veteran Parking[/url]” a fűtött garázsban. Utóbbi nem csak az éppen külföldre utazóknak, hanem azoknak is érdekes lehet, akik nem rendelkeznek garázzsal és télre megfelelő helyre tennék le autójukat. Az elkülönített helyre rakott autókat szintén kamerarendszer és naponta többszöri szemlével biztonsági őrség felügyeli, de kérhető rendszeres portalanítás, akkumulátor-töltés és akár szállítás is.
Igaz, utóbbi már tényleg csak egy extra szolgáltatás, egy szűk vevőkörnek. Az viszont bárki számára hasznos lehet, hogy egy rövidebb utazás esetén a legolcsóbb parkolók áráért kaphat prémium szolgáltatást, azt, hogy ne kelljen éjjel 11-kor hóesésben havat söpörjön, jeget kaparjon autójáról, ne kelljen a kánikulában 50 Celsius fokra hevült autót szellőztessen. Külföldi, repülős út előtt tehát megér egy szemlét a GM Parking oldala[/url], hogy mennyiért hagyhatjuk autónkat biztosan jó helyen.
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?