Újabb kincs kerül kalapács alá: egy Italdesign ZeroUno

Italdesign ZeroUno: Ha nagyon sok pénzt költenél

Ha erre az olasz szuperautóra vágysz, nagyon sok nulla lesz a számla végén.

Az olasz trikolór színei a dizájn több elemében felfedezhetők

Amennyiben azon szerencsés kevesek egyike vagy, aki egy végtelen bankszámla fölött rendelkezik, akár te is megvásárolhatod ezt a mostanában aukcióra bocsátott Italdesign ZeroUno-t. Különleges kiadásról lévén szó – mindössze 5 db-ot gyártott belőle az olasz márka 2 évvel ezelőtt létrehozott különleges autókra specializálódott divíziója –, borsos árra, ugyanakkor egy nem mindennapi műremekre lehet számítani.
Hirdetés

Az aukciót az RM Sotheby’s szervezi a németországi Essenben, április 11-12-én. A ZeroUno szinte új, mindössze a szállítási és tesztkilométerek gyarapítják a megtett távot. A piszkos anyagiakat tekintve, 950.000 – 1.500.000 euró közé tippelik az eladási árat.

A műszerfal és a kormány sem tűnik fapados kivitelezésnek


Mindezért egy kívül-belül modern, sötét dizájnnal rendelkező sportkocsit kapunk, amiben itt-ott feltűnnek az olasz zászló színei. Például a motorháztetőn is. Az enteriőrt tekintve is a sötétebb színek dominálnak: Alcantara üléshuzatok, automata klímaberendezés és egy digitális arzenál növeli tovább az autó értékét.

Alcantara üléshuzatok fokozzák az utasok komfortérzetét


A teljesítményt tekintve sem lehet okunk panaszra: a járgányban egy 5,2 literes V10-es motor muzsikál, amivel például az Audi R8-ban és a Lamborghini Huracanban is találkozhatunk. 610 lóerő és 520 Nm nyomaték gondoskodik arról, hogy érezzük a gép erejét, a csúcssebessége 325 km/h, míg 3,2 másodperc alatt gyorsul fel 100 km/h-ra.

Ezzel a fenevaddal 320 km/h-val is száguldhatsz, ha kifizeted érte a várhatóan 1,5 millió eurós vételárat!

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?