Újraszavaztatják a Forma-1 záró-overallját

Ismét vezetünk a Forma-1 overall versenyén

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hiába nyert a magyar Kalmár István tervezte kalocsai motívumokkal díszített overall a közönségszavazáson, a német Hugo Boss nem fogadta el az eredményt.

Ahogyan arról mi is írtunk, a McLaren és a Hugo Boss közönségszavazást írt ki, hogy versenyzői, Jenson Button és Lewis Hamilton a rajongók által készített és az évad során az időmérők során viselt overallok közül melyikben üljön autóba az idei évad zárófutamán Brazíliában.
A 14 pályázó versenyruha közül a magyar, Kalmár István tervezett modell gyűjtötte a legtöbb szavazatot, ám azt a szavazóbizottság nem fogadta el. A dizájner, Kalmár István szerint olyan okokat említettek az eredmény el nem fogadása kapcsán, amelyeket nem tiltott a versenyszabályzat. Mivel a szavazást érvénytelennek tekintették, helyette sorsolással választották ki a győztest, mely a német lett.
Hirdetés
Kalmár István fellebbezett és noha győzelmét nem sikerült elismertetnie, azt elérte, hogy a szavazást megismételjék. Most egy IP címről naponta csak egyszer lehet szavazni (az első eredményt pont azért nem fogadta el a bizottság, mert túl sok szavazat ment azonos IP-ről).
A szavazás október 27-én zárul, egyelőre ismételten magasan vezet Kalmár István, azaz Magyarország overallja, mely cikkünk írásáig 58 816 szavazatot kapott, míg a második helyen álló német mindössze 307-et.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?