Vicces álcázással bukott le a friss Porsche 911 GT3

Manuális váltót kap a Porsche 911 GT3

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Régóta nem kérdés, hogy a fejlesztés alatt álló modellek álcázását inkább figyelemfelkeltésre használják a gyártók. Immár a váltó táján is.

Még az emblémákat is letakarták a frissülő Porsche 911 GT3 tesztpéldányain. Hátha azt hiszik a járókelők, hogy ezek csak kínai másolatok? Aki nem oda néz, nyilván az is felkapja a fejét a GT3 keltette hangok hallatán. Ez a példány azonban nem a megjelenése, hanem a sebességváltója miatt érdekes. Ugyanis a GT3-hoz bemutatása óta csak a PDK automatizált váltót kínálta a Porsche, ami egyesekben bizony fanyalgást váltott ki.
Hirdetés

A jelek szerint viszont a manuális váltót is elhozza a megújulás a modell számára, hiszen éppen a két ülés közötti középkonzolt takarták ki a képeken szereplő példányon. Ráadásul a kormánykereke mögül is hiányoznak a váltófülek, vagyis jó eséllyel hamarosan kuplungpedálos kivitelben is feltűnik majd a Porsche 911 GT3.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?