Videó: 6 autó törte össze egymást az M1-esen!

Mint szinte minden baleset, ez is könnyen elkerülhető lett volna

A helyzet ismerős: a zsúfolt gyorsforgalmi úton hirtelen torlódás alakul ki, majd a tempósabban érkezők éppenhogy el tudják kerülni az ütközést. Ezúttal nem volt mindenki ilyen szerencsés - hat autó bánta a figyelmetlenséget.

Akár valamelyik autós akciófilmbe is beleillenének az alábbi képsorok, hiszen több autós is csupán centikkel kerülte el a balesetet. Az első meleg helyzetet egy fekete személyautó idézte elő. Előtte egy Mercedes furgon, mellette pedig egy Volvo teherautó haladt az M1-esen. A hirtelen lassuló kishaszonjármű miatt a személyautó sofőrje jobbra rántotta a kormányt, már ekkor a mellettük haladó kamionos gyors reakciójának köszönhető, hogy nem lett ütközés a hirtelen manőverből. Néhány autóval később egy Mercedes is cikázott, ekkor viszont szerencséjére nem haladt a szélső sávban senki. Ugyancsak pár járművel később már egy szürke BMW érkezett, amely túl nagy tempóval ért a torlódáshoz, és belehajtott az előtte időben cselekvő Škodába. A láncreakció ezzel indult be, ugyanis az utánuk érkező négy személyautó már nem tudott mit tenni, hiába fékeztek, egymásba csapódtak. A balesetben senki sem sérült meg.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?