Videó: repül a nehéz kerék, ki tudja hol áll meg?

Elszabadult kerekek törték össze ezt a Toyota Camryt

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Új értelmet nyer a biztosítós "Hogy mivel?!" mém az alábbi videó láttán: általában drága autókra szokás ezt rásütni, most viszont egy gyanútlan Toyota Camry sofőrt ért sokkszerűen, ahogy elszabadult kerekek csapódtak az autójának. Mutatjuk a videót!

Gyakran láthatunk érdekes baleseteket térfigyelők felvételein, érdekes tanulságokkal. Hazánkban ilyesmit legtöbbször a Magyar Közút tesz közzé, ám jelenleg egy amerikai eset mutatja meg, hogy bármikor, bármi szembejöhet: itt épp két repülő terepjárókerék. A Redditre feltöltött rövid videón először azt látjuk, ahogy egy sötét terepjáróról nagy sebességnél elszabadul két kerék. A "gyakorlottabb" olvasóink számára valószínűleg már ekkor egyértelmű, hogy ebből hányféleképp lehet komoly baj.
Hirdetés
Szerencsére amikor a másik kamerára vált a videó, akkor nem gyalogosokat, vagy dugóban álló kocsisorokat láthatunk: "csak" egy fehér Toyota Camry próbál gyanútlanul, kis íven jobbra kifordulni a kereszteződésből arra az útra, amelyen a terepjáró is haladt. Először a Toyota szedán bal hátulját találja telibe - és töri össze elég csúnyán - a terepjáró hátsó kereke, amitől a sofőr látványosan megijed, és pánikszerűen a gázra lép. Sajnos ez okozza a vesztét, mert így egyenesen a másik elszabadult kerék útjába hajt, szerencsére ez is elkerüli az utascellát, és az autó bal első sárvédőjébe csapódik. Bár a videófelvétel nem hosszú, és a képminőség sem a legjobb, mégis tanulságul szolgálhat: az utakon bármi szembejöhet, ezért mindig ébernek és figyelmesnek kell lenni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?