Videón a bajorok csúcsgépe, az M4 GTS

Bővebb infók és videó a BMW M4 GTS-ről

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megérkezett az első kisfilm a valaha volt leggyorsabb sorozatgyártású BMW-ről. Nem meglepő módon keményen odateszi magát az M4 GTS.


Ugyan részletesebben már írtunk a bajorok csúcsmodelljéről, de ezeket az adatokat érdemes nyomatékosítani és a múlt hét óta néhány új infóval is gazdagabbak lettünk. A 700 példányra limitált, vízbefecskendezős bestia, az egyik legkomolyabb M-es modell az elmúlt évekből a maga 3,8 másodperces 0-100-as futásával és 305 km/órás csúcssebességével. Minden idők leggyorsabb sorozatgyártású BMW-je ráadásul elsőként kapott OLED hátsó fényeket. Az 500 lóerő és 600 Nm is nyomós ok az ámulásra, ráadásként 62 kilogrammal könnyebb az alap M4 kupénál, így 1510 kg a tömege.
Egy ilyen autó igazi játszótere a versenypálya, így a BMW is megszellőztette a híres Nordschleifén, ahol a 7 perc 28 másodperces idejével kiérdemelte a leggyorsabb BMW címet, és néhány mai szuperautónál is gyorsabb tudott lenni. Ez az idő különösen jó, ha a most bemutatott, igencsak megkapó és profi videóban lévő vizes pályán érték el azt. Ugyan sokat fűzik a kisfilmben, ez inkább verseny-, mintsem játszós autó.
Hirdetés
Az árát illetően még mindig nincsenek pontos információk, azonban azt már tudjuk, hogy az Egyesült Királyságban 121.770 fontra tették az árát, amit több mint kétszer drágább az alap M4 kupénál.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?