Villámtöltéssel érkezett a legújabb Lamborghini

Az új Lamborghini 35 perc alatt tölt fel teljesen

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sajnos még nem érkezett meg a márka első hibrid vagy elektromos autója, csupán életstílus kellékeik tárát bővítették egy exkluzív mobiltelefonnal.


Ahogy a legtöbb prémiumautó gyártó, úgy a Lamborghini sem csupán egy autót kínál, ezekhez egyfajta életstílus is jár. Na, persze csak ha valaki nem nullázta ki a pénztárcáját az álomautóra, ám általában marad még ott abból, amiből a Lamborghinit fizették. Nekik készült az olasz sportautógyár egy aprósággal, amit potom 525 ezer forintért már meg is kaphat. Ez egy okostelefon, ami letisztult dizájnját karbonszálas hátlappal és háromdimenziós megmunkálású Lamborghini emblémával adja elő, persze ez nem minden.
Hirdetés

Előlapja egy oldalain hajlított nagyfelbontású kijelző, melyen egy ColorOS 5.1 rendszer fut, ez lényegében egy átdolgozott Andorid 8.1. Az exkluzív telefon különlegessége, amit már például a Huawei is kínál egyes telefonjaihoz, a villámtöltés. Speciális töltőfeje 50 wattal tudja tölteni a telefon akkumulátorát, aminek így elég 35 perc a teljes töltéshez. A telefont egyébként Kína egyik vezető elektromos kütyüit gyártó vállalata készíti, az Oppo, különleges telefonjait pedig a világ egyik leghíresebb múzeumában, a párizsi Louvre-ban mutatták be.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?