Volkswagent árulsz? Így adhatod el a legkönnyebben

Volkswagen Használtautó Börze a Volkswagen Találkozón

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Rajongsz autódért? Legszívesebben egy másik fanatikusnak adnád el? Netán csak vevőt keresel? Ha Volkswagened van, vidd ki a Volkswagen Találkozó Volkswagen Használtautó Börzéjére!

Tudjuk, hogy idén is lesz, ráadásul minden eddiginél komolyabb modellfelhozatallal Volkswagen Találkozó, ám az autóvásárlóknak és főként az -eladóknak fontos információ, hogy Volkswagen Használtautó Börze is lesz ottan. Jó eséllyel ott lehet majd a lehető legkönnyebben, a lehető leggyorsabban eladni a Volkswageneket. Rajongóktól rajongóknak.
Hirdetés

Aki különleges példányt kínál, az minden bizonnyal épp a Hungaroring területén rendezett márkatalálkozón találhatja meg vevőjét, azt a vevőt, aki értékeli és megfizeti a portéka extráit. Ha netán épp eladó Volkswagened van, s élénél a börze lehetőségével, kivinnéd megmutatni autódat, akkor regisztrálj gyorsan és persze ingyen. Ha már vannak vevőid, hívd őket nyugodtan a találkozóra, bár sok más is lesz a helyszínen, a Volkswagen Használtautó Börzét nem lesz nehéz megtalálni a Volkswagen Találkozón.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.28. at 13:26
  Permalink

  ROFLMAO! 🙂

  Ez a szánalomgép már saját maga is bele szokott zavarodni melyik fikanicket is kell éppen előhúznia. De még a nagy “csapatával” együtt is egyik pofáraeséstől szédeleg a másikig. 😉

 • 2017.10.28. at 13:26
  Permalink

  Megy a fene azokat a roncsokat bámulni, viszont belőled kinézem, hogy egy Honda-találkozón ezt csinálod! Nem volt még rendőrségi ügyed belőle? A hajad hiánya már elég ok, hogy bevigyenek, és ha még hangoskodsz is…A sittről meg nem fogsz tudni majd kommenteket írni:( És azt az egész közösség egy emberként siratná meg…Mégis milyen lenne az Autónavigátor Kopi nélkül? Végtelenül üres…:)

 • 2017.10.28. at 13:26
  Permalink

  Te szerencsétlen, gondolkodj már egy kicsit, bármilyen megerőltető számodra!
  Mennyi esélye van, hogy egy ilyen “kis közösségben” 3 ilyen dilettáns balfék, hasonló stílussal, szóhasználattal és eszetlen hozzáállással írjon ide?
  Max. még azt tudom elképzelni, hogy a haverjaid közül egy primitív csicskát megbíztál ezzel a szereppel.
  Egyszerűen lehetetlen, szinte a lottó ötössel érne fel a lehetősége két ilyen egysejtűnek egy azon autós oldalon, főleg úgy, hogy nyíltan egymás s..ét nyalják. 😀

 • 2017.10.28. at 13:26
  Permalink

  Na végre, ez egy nagyon jó ötlet! Ki kell menni a rendezvényre, s ott kell fikázni! Persze ez az elvárás hiú ábránd az ilyen megmondó emberektől, mint menőző manónk és padawanja ez a romeó fiúcska!

 • 2017.10.28. at 13:26
  Permalink

  Bla-bla-bla-bla. Többet vártam tőled, így hogy le mentem a te szintedre, de sajnos úgy látom hogy az intrika szó jelentés tartalma számodra ismeretlen. Le is lehetsz döbbenve, minden okod megvan rá, ez volt a cél! Tükröt tartottam eléd, mely által lehetőséget kaptál arra, hogy meglásd a saját szintedet! Tényleg döbbenet amit itt művelsz fiam!

 • 2017.10.28. at 13:26
  Permalink

  Jézusom, és te 35 éves vagy! Ne szórakozz már, ember! Komolyan, áruld már el, hány éves vagy…ez lehetetlen! Most borzasztóan le vagyok döbbenve rajtad! Nem is tudok mit írni…minden mondatod önmagáért beszél. Olvasd vissza magad, te 35 éves kölök, te! A kedvenc számod az Alphaville-től a Forever Young?:)

 • 2017.10.28. at 13:26
  Permalink

  kopasz-kempelen-holiday-stb.

  Lehet, hogy másokat megvezethetsz, de engem nem. Kár erőlködnöd.
  Valóban nem vagyunk egy szinten.
  A névválasztásaid mennyiségét tekintve nálam az óvoda merült fel, csak ahhoz már egy kicsit túlkoros lennél. Nem gondolod? 🙂

 • 2017.10.28. at 13:26
  Permalink

  Menő-fiam! A beégés mestere te vagy, ezt már számtalanszor be bizonyítottad! A te cumiztatásod igazi mestere sajnos nem én vagyok, hanem az általam is nagyra tartott fórumtárs Kempelen úr! De nem vitatkozom veled, mivel korábban már számtalan alkalommal bebizonyítottad számomra, hogy nem vagyunk azonos szellemi szinten. Felmerült bennem a te név választásod kapcsán is néhány kérdés, akárcsak a “melegaroma” barátod kapcsán. Még a végén kiderül, hogy ti ketten egy párt alkottok. A kérdés már csak az, hogy ebben a szép románcban ki a fiú és ki a lány? Már ha érted??? De mivel te vagy a manó (kvázi kisebb és alárendeltebb személy ) így van egy tippem, hogy annak a bizonyos dolognak te melyik végén állsz! Rolfmao Lol 🙂
  De hogy ne legyek teljes mértékben témaromboló, íme pár link a téma kapcsán:
  http://hirlevel.hasznaltauto.hu/t/k/wOBX358uKOZkLA
  http://www.volkswagen-talalkozo.hu/
  https://www.youtube.com/watch?v=swpYgtaXVnU

 • 2017.10.28. at 13:26
  Permalink

  Neked pedig ne fájjon már annyira az, hogy másoknak bejött a német/francia/olasz autó te szerencsétlen! Pont egy magadfajta megmondó ember osztja az észt, akinek már névválasztása is dupla burkolt utalásokat tartalmaz egyrészt a szexuális hovatartozására (csalfa) másrészt az etnikai hovatartozására (a név választásod önmagáért beszél [b]testvírem)! Ennyi erővel beregisztrálhattál volna “melegaroma” nicknéven is! Rolmao Lol 🙂 [/b] Persze nemhiába vagy te kisebbségi komplexusoktól szenvedő menőző manónk legjobb tanítványa. 😀
  Ja és hogy egy “nagy” megmondó embertől idézzek: “leülhetsz fiam elégtelen”

 • 2017.10.28. at 13:26
  Permalink

  Gondolom, amekkora f*sz vagy, vettél egy VW-t, hogy az majd jobb lesz…kitalálom, most is rossz, ugye?:) Az ilyen Taigetosz+ embereket ki kéne tiltani innen…Kempó, a megmondóember:)

 • 2017.10.28. at 13:26
  Permalink

  [i]“a békalámpás a világ legtartósabb autója”[/i]

  Ezt tudod bizonyítani is szigorúan tényszerű adatokkal? Összhasonlítások, ilyenek.
  Kíváncsian várom.

  Amúgy tényleg nagyon tartós autó, nekem is volt.

 • 2017.10.28. at 13:26
  Permalink

  Ne fájjon már annyira, hogy a békalámpás a világ legtartósabb autója, te ütődött. A csapból is ez folyik, úgyhogy tedd magad takarékra. Bütykölgesd a tragacsodat, biztos megint van valami baja:) Öcsém, ennyit tudsz, meg a nevedet – azt is csak noteszból:) Neked is a hajadban volt az eszed:)

 • 2017.10.28. at 13:26
  Permalink

  Kopasz, már megint itt ontod a böszmeségeidet? Leborotváltad rendesen a kis buksidat? Ne fröcsögjél ennyire, tiszta nyál az oldal:) Ezentúl mindig, ha Toyotát látok a forgalomban, lelassítok és lehúzódok, nehogy beragadó gázpedállal nekem jöjjön…veszélyes autók azok, tényleg. Azok a trehány, slendrián japánok minek is csinálnak ilyen vackokat?:) Akik meg a szakadó vezérműláncos, TSI-mocis sztorikkal jönnek, vagy a DSG-váltóhibákkal, esetleg a PD-elemek rövid élettartamával, azok mind hülyék! Ne hallgass rájuk! Védd meg a németek becsületét, te bérenc, te! Én veled vagyok! A VW az isten és az is marad!:) Ja, és Rolfmao LOL:-)

 • 2017.10.28. at 13:26
  Permalink

  “Nem fordult elő vagy letagadták, hogy előfordult? ;)” Ne a magadfajták -és hasonszőrűek- ból indulj ki! A VW-nál nem voltak ilyen problémák! Gratulálhatsz a srácnak a névválasztásához, bár sajna most is magadból indulsz ki! Biztos ott voltál te is Kiskunlacházán a “Smoke & Charm” fesztiválon, s túl sok dízelfüstöt szívtál, azért vagy ilyen defektes. 😀

 • 2017.10.28. at 13:26
  Permalink

  Konkrétumok fiam, hol vannak a konkrétumok??? Jól szórakoztatsz, ez eddig OK, de k@rva kevés! A szutyok Toyotádnál tény volta beragadó gázpedál, és tény volt a kigyulladó autók esete is, akárcsak a tragikus halálesetek is! A néhány tízezer km után darabjaira hull Volkswagen-ek kapcsán viszont semmi konkrétumot nem tudsz felmutatni! Ez vagy te “te inszeminátor”! De ha már itt tartunk, mivel tudom hogy lelkes környezetvédőként betegesen rajongsz a modern zöld/környezetbarát dízeltechnológiáért, ezért kerestem neked egy videót ennek jegyében az országos diesel találkozó buliról: https://www.youtube.com/watch?v=jA4UYGhmUD4
  Rolfmao Lol 🙂

 • 2017.10.28. at 13:26
  Permalink

  Az előző generációs wagenek szörnyen unalmas beltere, illetve kültere vetekedett a Toyotával, Lehet h minden a helyén van, de stílus nulla. Persze volt egy-két modell ami jól nézett ki pl:CC.. de ennyi.

  Az új generáció viszont szerintem sokkal szebb/igényesebb már. Ár-érték arányban nem olyan rosszak ha megnézünk egy hasonló kategóriájú autót pl Ford, ráadásul a ezek az új VW motorok már a második felújításon estek át.

  minden autót lehet fikázni, de ha azt csak a saját tudatlansága miatt teszi az ember, az hamar kiderül… 😀

  Testvííremnek 5 éven át 2008-as grand scenic 1.6 benzinese volt. No aki azt a kocsit megvette, az szerencsésnek érezheti magát. 🙂 mert tényleg nagyon jó autó és 8 literrel el lehet vele járni főleg városban ennyi!

 • 2017.10.28. at 13:26
  Permalink

  Ne sírj azért, s főleg ne azért fikázd a VW-t mert nem telik rá…. 😀 Vegyél inkább te is 20 éves béka lámás toyotát magadnak, jó lesz az neked! S igen, megfizethető, egyeseknek! Lol:-)

 • 2017.10.28. at 13:26
  Permalink

  Pedig nagyon egyszerű a magyarázat, buta, tompa, ostoba, tájékozatlan és gondolkodásra képtelen emberből van szép számmal. Nekik gyárt tragacsokat a fosvágen. 😉

 • 2017.10.28. at 13:26
  Permalink

  Bizonyára a több millió VW vásárló és használó is mind hülye, hogy nem Toyotát vett! 😀
  S igen letett valamit az asztalra. mégpedig prémium minőséget megfizethető áron!

Vélemény, hozzászólás?