LADA 2107

Futott kilométer: 84 000 km

Vegyes fogyasztás: 8.4 liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Meglepően olcsón vettem, igaz egyre öregebbek ezek a vasak, és erősen küzdeni kell, hogy az ember valóban megkímélt, és mégis olcsó Lada -t fogjon ki. Nem kell bedőlni a tuningnak, én a közelítő gyári állapot híve vagyok. A maga idejében jól megtervezték ezt az autót, az más kérdés, hogy sok fejlesztést nem eszközöltek vele, viszont kiforrott technológia lett, mire elhúzott mellette minden autrógyártó. Én azt mondom mégis, hogy számolni kellene ezzel a szélsőséggel a mai autó tervezőknek, hosszútávra gondolkodva, született ez az orosz masina. A gép van az emberért és nem fordítva! Jól szolgál némelyik még veteránként is.. hol lesznek a mai csodák 20 év múlva? A mostani trend a pazarlásé. Mindenesetre kíváncsi leszek a folytatásra.. (sok pénzt ölnek az újraélesztésbe, bár valószínű ez már másik fejezet lesz, alkalmazkodva a trendekhez). Ajánlom a megkímélt keveset futott 2107 -est mindenkinek, akinek nincsenek vagyonai, szeretne egy strapabíró, megbízható (kivéve elektronika, de minden orvosolható), hatalmas alkatrész háttérbázisú, kocka stílusú férfias autót a minden napokra, és bevállalja hogy leszólják, gúnyolják a "'trendik", na meg hogy lesz hétvége amikor összekeni magát az ember, mert valami szerelésbe belefog, ha muszáj.. Viszont ha az ember törődik az autójával, akár hobbiként is, egy hűséges gép társra lel ezzel a típussal, (de ehhez tényleg ki kell fogni egy jó kis "dinnyést"..!!)

Használó

Születési éve: 1982

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet,autopalya,orszagut

Lakóhely: varos

Gyerekek száma: 0

Komfort, design

Utastér: tagas

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmes

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? igen

Fogyasztás városban: 9.7 liter

Fogyasztás országúton: 7.1 liter

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás: 8.4 liter

Megbízhatóság

Meghibásodások száma:

Meghibásodás leírása: Otthon szervízelhető, segítséggel, de minimális ismeretekkel, tanácsokkal is.Leírás: Akkor is haza vinne, ha valami miatt darabokra akarna szétesni.. extra strapabíró, és igénytelen önmagára.. ha menni kell Ő megy..

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: elektromos rendszer Javítás összege: 5000 Ft. Leírás: Nincsenek szinte árai az alkatrészeknek, és nagy a választék: eredeti, utángyártott, bontott..

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása:

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem