SUZUKI WAGON R

Futott kilométer: 156 000 km

Vegyes fogyasztás: liter

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Új illata/Pattog, billeg, első hét halálfélelem.Nagy kombi, hátsókerekes után. ABS kritikán aluli. Macskakövön meg nem áll! (2 kocc)

Használó

Születési éve: 1969

Neme: ferfi

Vezetési stílusa: dinamikus

Döntően hol autózik: lakott_terulet

Lakóhely:

Gyerekek száma: 2

Komfort, design

Utastér: megfelelo

Csomagtér: dinamikus

Ülések: kenyelmetlen

Használhatóság:

Rugózás:

Dinamizmus

Hogy megy? furge

Milyen kanyarban?

Költség

Megérte-e az árát? nem

Fogyasztás városban: 6.6 liter

Fogyasztás országúton:

Fogyasztás autópályán:

Vegyes fogyasztás:

Megbízhatóság

Meghibásodások száma: 2 alkalom , ebből 1 lerobbanás

Meghibásodás leírása: A motor nem szereti a mosást, egy kis vízpermettől is a generátor szabadonfutós ékszíjtárcsája megadta magát-töltés megszűnt. Na evvel már nem jutottam haza. A sok kikapcsolhatatlan extra ketyere fél óra alatt megette az akkumulátort. Vontatás hazáig. A dízel drága volt, az 1,3-as motorhoz a 6,6 liter HORROR! Később a drága alkatrész, és szervízköltségeken elment a kevés megtakarítás is. Kuplung javítás drágább mint egy 1,9 PDTDI-s PASSAT-on, porlasztócsúcsok ugyanúgy, 150 ezernél az automata feszítős vezérmű-(bicikli)lánc átugrott. 130 ezerért megint nem mosolyogtam.:-(Lerobbanás oka: motorLeírás: A ladaskodawartburgtrabantdachiapolski korszak óta valami javítható helyszínen?

Mi volt a legjelentősebb hiba?: Hiba oka: motor Javítás összege: 130000 Ft. Leírás: 2 hét javítás után:1. kipróbálás után 2 óra múlva vissza. Gyenge motor, olaj FOLYÁS.+ 1 hét javítás, indokolatlan alkatrészpróba az én költségemre 2. rángatás miatt vissza. Légtömegmérő ház szervízben való eltörése miatt. Ami előtte nem volt. Műanyagos megjavította. 3. üzemanyag csurgás miatt vissza. Résolaj vissza cső a fém fékcsőre ráolvadt. Talán ATOMVILLANÁS MIATT!?

A legjelentősebb hiba javításának összege:

Km óra állása a legjelentősebb hibánál: 100000 Km

Volt-e visszatérő vagy nehezen megoldott hiba?: nem

Visszatérő hiba leírása: ékszíjtárcsa,EGR tisztítás,csere. önindító, porlasztócsúcsok, kuplung,vezérlés,A normál olaj, szűrők, fékbetét, féktárcsa, kerékcsapágy cserén kívül.

Kell-e olajat utántölteni a kötelező szervizelések között? nem