Okostelót hozott a Jézuska? Ezeket töltsd le rá!

A legjobb autós alkalmazások okostelefonra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sokan talán most váltottak okostelefonra, mások lehet, hogy csak lecserélték a korábbit. Mutatunk pár autós alkalmazást, amit érdemes letölteni új mobilunkra.

Manapság már annyira hozzánőttek az okostelefonok a kezünkhöz, hogy sokan csak perceket képesek meglenni nélküle. Az igazi kütyüőrültek naponta akár több órán keresztül nyomkodják, mára pedig sokkal inkább a szórakoztató elektronikát képviselik, mintsem az eredeti célt. Telefonálásra használjuk szinte a legkevesebbet őket. A játékok, zenehallgatás, esetleg filmnézés mellett tudnak hasznos célt is szolgálni, például autózás közben.
Hirdetés

Való igaz, hogy a KRESZ tiltja a kézben tartott mobil használatát, és itt most mindegy, hogy telefonálunk vagy egy programot nyomkodunk rajta. Célunk nem is az, hogy erre buzdítsuk a kedves olvasókat, akad viszont számos olyan alkalmazás, amelyet érdemes elindítani az utazás előtt. A megfelelő tárolásról pedig egy autós tartóval tudunk gondoskodni. Minden a helyén, lássuk, hogy milyen programokat érdemes beszerezni autós célokra!
1. Here Maps
2. Waze
3. Gasmanager
4. Digi HUD
5. Torque
6. Carcorder
7. IOnRoad
8. Shazam
9. Mobilfizetés
10. DriSMo
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?