Virtuális ingyenséta a Skoda múzeumában

A Skoda mladá boleslavi múzeuma felkerült a Google térképére, online is megnézhető

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ismét az autórajongók kedvére tesz a Google. Korábban a Pagani szalonját vették fel térképükre, mostantól meg a Skoda múzeuma is bejárható.


A Honda és a Lamborghini gyári tárlata után után a Skoda csehországi múzeuma is felkerült a Google Maps térképére. A Föld nagyvárosait már egy ideje bebarangolhatjuk a Google utcaképe, a Street View által. Közlekedési információkat is kaphatunk innen egy csomó egyéb praktikus, meg szórakoztató lehetőség mellett. Gondoltak az autórajongókra is, már több márka múzeuma megnézhető így, egy virtuális séta keretében, sőt a Google bevisz a Pagani modenai szalonjába is.
Hirdetés

A legújabb monitoron keresztül is bebarangolható hely a Skoda múzeuma a csehországi Mladá Boleslavban. A tárlat jó két éve megújult és kibővült, a virtuális látogatók ráadásul nem csak kívülről, de belülről is részletesen megvizslathatnak több régi autót. A mai Skodák korai elődjének tekinthető Laurin & Klement ősautóin kívül van persze több, a magyar szemnek sem ismeretlen modell is. Orrmotorosok és farosok minden korszakból; csak párat említve az ős Superb, a Tudor, a Felicia, a 130 RS és persze az 50 éves 1000 MB is megnézhető nem csak élőben, de már az alábbi linken is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?