Kisebb lesz, de olcsóbb nem a 2020-as Bentley

A Continental GT-nél kisebb, de nem sokkal olcsóbb kupét tervez a Bentley

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Legfontosabb feladata a 2003-óta a VW Phaetonra épülő Bentley Continental váltása a brit luxusmárkának, de későbbi terveiben valóságos modelloffenzívát tervez. SUV, dízel és kisebb modellek jöhetnek.

Hirdetés

2020 még messze van, éppen ezért nem lehet tudni, hogy pontosan milyen lesz az új kupé. A Bentley marketingvezetője szerint nem lesz népautó árban, annyi biztos. A kisebb kupé ára is szerényebb lesz a Continental GT esetén ismert összegnél, de így is legalább 100 ezer fontot, azaz mintegy 37 millió forintnyi összeget kell 2020-ig összespórolnunk, ha ilyenre vágyunk.

A pletykák szerint két irányba is tekintget a Volkswagen brit leányvállalata, nem csak lefelé, de a ma csúcsot jelentő Mulsanne limuzin fölé is terveznek autót a cégvezetők. A 300 ezer fontos versenyző a Rolls-Royce Phantom vetélytársa lehetne. Egy biztos, erős és luxuskivitelű autók lesznek az új modellek is, de bemutatásukat meg kell még előzze a Continental Flying Spur és GT modellváltása. Hamarosan itt a dízel, és már biztos, hogy lesz terepjárós stílusú modellje is a Bentley-nek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.29. at 11:59
    Permalink

    Már Audin néven is csak igazi lúzer vesz “cseszlovák” népautó donort, hát még dupla annyi lekvárárt egy “brit nemest”. Sok barom! RR az igazi autó, a luxus csúcsa!

Vélemény, hozzászólás?