Mindjárt debütál a Renault Mégane Grandtour

Február 22-én leplezik le a Renault Mégane kombi változatát

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az újdonsült Mégane Grandtour sziluettje már látható azon a fotón, amelyet a napokban tett közzé a gyártó. A teljes leleplezés hétfőn lesz.


A héten osztotta meg Twitter oldalán a Renault a vadonatúj Mégane Grandtour sejtelmes fotóját, melyen egyelőre csak a sziluett látható. Korábban már számos kémfotó jelent meg a franciák kompakt kombijáról. Már nem kell sokat várni, február 22-én, azaz jövő hétfőn teljes egészében lerántják a leplet róla. Az új Mégane kombi egy igazi családi autónak ígérkezik. Csomagterének térfogata várhatóan 550 liter körül fog mozogni, az előd modellhez képest pedig 20 mm-rel nagyobb hátsó lábteret kínál. A belső tárolórekeszek össztérfogata 25 liter, lesz hely bőven hova pakolni az apróságokat.
Hirdetés

A tengelytávja az ötajtós változathoz képest nem változik, így az utastér várhatóan annyira lesz tágas, mint a tavaly bemutatott ötajtós társáé. A motorok szintén a már ismerteknek ígérkeznek. Három benzines és három dízel közül választhatunk. Előbbiek 1,2 és 1,6 literesek, 100, 130 és 205 lóerős kivitelben rendelhetők, míg az 1.5, illetve 1.6 dCi gázolajosak 90, 110 és 130 lóerőt mozgósítanak. A 205 lóerős GT minden bizonnyal pofásan fog kinézni kombiként is, melyhez alapesetben is hatfokozatú duplakuplungos váltó jár. A február 22-i leleplezést követően márciusban láthatjuk élőben a Genfi Autószalonon.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?