Schumacher menedzsere elmondta, hogy nem mondott semmit

Schumacher: több mint öt hónapja élet és halál között

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Forma-1 rekordbajnokának állapotáról továbbra sincsenek megnyugtató hírek. Pontosabban semmit nem tudni róla.


Hihetetlen, de Michael Schumacher már több mint öt hónapja szenvedett szerencsétlen síbalesetet, s voltaképp több mint öt hónapja nem tudunk róla semmi biztosat. Csak azt, hogy Franciaországban, a grenoble-i egyetemi kórházban ápolják, csupán annyit, amennyit a - család kérésére - az ex-pilóta menedzsere nagy ritkán bejelent, s ami általában kimerül a sajtó találgatásainak megcáfolásában. Most is csak az a hír a Forma-1 rekordbajnokával kapcsolatban, hogy Sabine Kehm a következőket mondta: "Nem, mostanában nem adtunk ki közleményt Michael állapotáról, és annak a lapnak sosem nyilatkoztam." Kehm ezt az olasz Gazzetta dello Sportnak árulta el, s a spanyol El Mundo Deportivo volt annak a kacsának a forrása, hogy a menedzser szerint Schuminak éber pillanatai vannak, reagál a külvilágra...
Hirdetés

Hivatalos közleményt április eleje óta nem adott ki a menedzsment, és tulajdonképpen hírzárlat van, ami jót és rosszat is jelenthet. A család döntését tiszteletben kell tartsuk, mást nem tehetünk, szorítsunk a bajnokért.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?