100 méteres karácsonyfává alakul idén is a Megyeri híd

2023-ban is az M0-s hídján látható az ország legnagyobb karácsonyfája

Idén már harmadik alkalommal alakul át a Megyeri híd az ország legnagyobb karácsonyfáivá, ráadásul most decemberben már nem csak az ünnepekkor lehet megcsodálni a zöld fényárban úszó pilonokat.

A közvilágítást leszámítva a teljes Megyeri híd zöld fényárban úszik mostantól egészen az idei év végéig. A Magyar Közút az elmúlt két évben rendre kivilágította a dunai átkelőt, ám idén az ünnepek idejére csillag csúcsdíszeket vetítenek a pilonok tetejére, így már a szó legszorosabb értelmében karácsonyfákká alakulnak a 100 méteres pilonok. Az attrakciót december 17. és 27. között lehet ebben a formában megnézni, de már december harmadika óta zöldben pompáznak a tartóelemek.
Hirdetés
A Közút posztjában felhívja rá a figyelmet, hogy aki nem csak egy áthaladás erejéig szeretné megcsodálni az ünnepi kivilágítást, az véletlenül se a leállósávban gondolkozzon, ugyanis azt csak és kizárólag műszaki hiba esetén lehet használni, ezt pedig a dunakeszi mérnökség folyamatosan ellenőrizni fogja. Az MK azt javasolja, hogy aki közelebbről is szeretné megnézni a kivilágított hidat, az a 2-es főút felől közelítse meg, és a pesti hídfő alatti részen biztonságosan meg tud állni.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?