Újra kidobott kölyökkutyát mentettek a Magyar Közút munkatársai

A veszprémiek sorsszerűnek tartják a találkozást a fiatal kutyussal, azonnal be is fogadták

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Emká lassan egy éve erősíti a Közutasok jászberényi mérnökségét, a napokban pedig a veszprémiek is megmentettek egy kutyust az út széléről.

Éppen egy éve, hogy a jászberényi kirendeltség befogadta Emkát, az út szélén hagyott kis fekete kutyust. Idén a veszprémi munkatársak mentettek meg a biztos végtől egy zsemleszínű tacskót, aki mint kiderült, mindössze két hónapos. A kutyust még július 4-én találta meg a veszprémi kirendeltség egyik brigádja munkavégzés közben, amikor Veszprém és Fejér vármegye határán vízleeresztési munkálatokat végeztek.
Hirdetés
A veszprémiek idén februárban vesztették el a mérnökség korábbi négylábúját, így szinte azonnal eldöntötték, hogy befogadják. A tacskó az Ubi nevet kapta, már átesett az orvosi vizsgálatokon is, és ahogy a mérnökség tagjai videójukban fogalmaznak, igazi "közutas kutya" lett belőle, mert az egyenruhában már hamarabb felismeri a munkatársakat a kis tacskó, mint civilben. A Magyar Közút ígérete szerint rendszeresen beszámol majd Ubiról is, csak úgy, ahogyan Emkáról.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?