138 km/órával fogták meg a rendőrök az Audit az ötvenes táblánál

Két nap alatt több mint tízezer autóst ellenőriztek, közülük több mint kétszáz gyors hajtott

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A második és a tizenegyedik kerületben mérték az autósok sebességét, a negatív rekordot egy fehér Audi állította fel.

A II. kerületben nem csak a rendőrök mérték az autósok sebességét, hanem a helyi önkormányzat által felállított traffiboxok. A Máriaremetei és a Nagykovácsi úton kihelyezett mérőeszközöket úgy tűnik a legtöbb autós már jól ismeri, hiszen az elhaladó 7066 járműből csupán 20 lépte át a megengedett értéket. Mozgó mérőműszerrel az Árpád fejedelem útján ellenőrizték a sebességet a hatóságok, öt óra leforgása alatt 1905 járműből itt sem sokan, 34-en mentek túl gyorsan. Az imént említett helyszíneket összesítve az Árpád fejedelem útján mérték a legdurvább szabálysértést, ugyanis egy autós a megengedett ötven helyett 87 km/órával közlekedett.
Hirdetés
A XI. kerülteben is mértek a rendőrök a Nagyszőlős utcában, itt már elkeserítőbb a gyorshajtók aránya. Az öt órás akció alatt közel 3000 járművet ellenőriztek a járőrök, ebből 196 autósnak nem sikerült betartania az ötvenes limitet. A szerdai nap rekordere 93-mal ment el a rendőrök kamerája mellett. A csütörtöki napon szintén a Nagyszőlős, valamint az Andor utcában ellenőriztek a rendőrök 5300-nál is több a járművet, közölük 207 követett el gyorshajtást. A tegnapi nap legkirívóbb gyorshajtását egy fehér Audi mutatta be, mely a megengedett 50 helyett 138-cal száguldott el a rendőrök előtt. Az autó vezetőjét a maximálisan kiszabható, 300 ezer forintos pénzbírsággal sújtották.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?