A BMW akár driftelni is tanít vezetéstechnikai tréningjén

A BMW Performance Center Driving School nem csak egy sima vezetéstechnikai tréning

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A BMW amerikai részlege feleleveníti az ős Fahrertraining hangulatát. A kuncsaftok már nem csak a biztonságra, de az élvezetre is mehetnek.


A BMW vezetéstechnikai tréningje igen tekintélyes múlttal dicsekedhet. Az első csoportokat, még 1977-ben a korszak raliklasszisai tanították kézifékes kanyart csinálni. Azóta persze a hangsúly sokkal inkább a biztonságos és lehetőleg a legkisebb fogyasztást produkáló vezetés irányába mozdult. Mégis, nem lenne BMW a BMW, ha egy cinkos mosoly mellett ne férne bele egy kis játék is a programba.
Hirdetés
A BMW amerikai részlege azért csinálta ezt a hangulatos videót, hogy a vezetés iránt kevésbé érdeklődő sofőrök is kedvet kapjanak a készségfejlestő kurzushoz. Nem tudjuk mi sem elégszer leírni, hogy akár egy alap képzés mennyire sokat jelenthet egy későbbi veszélyhelyzet felismerésében és kezelésében. Ha az alapok már mennek, akkor akár tovább is lehet lépni a következő szintre, ahol már erős autókkal lehet nagyokat menni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?