A kicsiké a jövő! Elektromos mini Opel Frankfurtban

Kétüléses elektromos városjáró Opel-módra

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Audi és a Volkswagen után az Opel is kisméretű, könnyű építésű, elektromos szöcskével jelentkezik.

Fiatal sofőröknek és olcsó mobilitási megoldást keresőknek ajánlja legújabb, Frankfurtban bemutatkozó tanulmányát az Opel.
A VW NILS és az Audi Urban Concept után ez a következő elektromos hajtású, városra specializált, egy- illetve kétszemélyes jármű, melyet jelentős autógyár mutat be. Amellett, hogy már az első megjelenése óta bízunk az ilyen könnyű, apró, mégis praktikusan használható autók sikerében, a harmadikként megjelenő Opel-változat már komolyan arra utal, hogy hamarosan megjelenhet az “A-1”, “a” vagy valami hasonló elnevezésű járműosztály a piacon, újabb és újabb modellekkel. Az Opel egyelőre névtelen buborékjában ketten foglalhatnak helyet egymás mögött, tömege pedig egy normál autó harmada, vagyis valahol 400-500 kg körül járhat. A villanymotoros, nulla emissziójú autó hatótávja 100 km, legnagyob sebessége pedig 120 km, azaz ezzel már pont el lehet érni a fővárosból a Balaton legkeletibb csücskét.
A tandem Opel további részletei és elnevezése egy héten belül nyilvánosságra kerülnek, nem fogunk késlekedni az új információk közlésével.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?