Állati: mókus a BMW Z4-ben

Mókusok hajtotta BMW Z4

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Klassz dolog egy BMW Z4 M Coupe-t birtokolni, és ezt már az állatok is tudják: hat kis mókus lakóhelyéül választotta a német sportkocsit.


BMW M, mint mókus? Ez most viccesen hangzik, de bizonyos formában igaz. Egy ontariói Z4 M Coupe tulajdonosa Watkins Glen felé vette az irány, hogy a versenypályán kicsit megmozgassa kedvenc bajor sportkocsiját. Azonban nem gondolta, hogy a lóerők mellett "mókuserők" is dolgoznak az autóban: a vélhetően hétköznap nem sokat használt BMW gépházában ugyanis hat mókus vert tanyát. A kedves kis rágcsálók kényelmesen berendezkedtek, főhadiszállásnak a légszűrőházat szemelték ki maguknak, telehordták levelekkel, élelemmel, és vígan éltek, amíg az autó gazdája rajta nem kapta őket a furcsa birtokháborításon. Érthető, hogy a BMW nem muzsikált megfelelően, hiszen a motor levegőellátását drasztikusan korlátozta az ideiglenes mókuslak, de az állatoknak nem lett semmi bajuk, és miután megtörtént a kilakoltatásuk (a pálya melletti erdős részen szabadon engedték őket), a Z4-es egy alapos takarítás után újra régi énjét mutatta.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?