Alszik, vagy vezet? Autólopás közben kulcskérdés lehet!

Elaludt a részeg tolvaj a kocsiban, miután feltörte a Suzukit

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Józsefvárosban talált rá a tulaj a félig ellopott autójára néhány napja. Mutatjuk a részleteket, a balul elsült görbe este minden érintett számára kínos reggeli élményekbe torkollott.

Ha benned is felmerül a kérdés, miként lehet "félig ellopni" egy autót, Józsefvárosban egy férfi érdekes körülmények közt szemléltette az esetet. Nem kell azért túlgondolni a történteket, az éj leple alatt félbevágott autóról szó sincs. Egy átlagos napnak indult ugyanis a múlt hét csütörtök a képen is látható Suzuki tulajdonosa számára, ám reggel betört ablakkal és megrongált zárakkal találta korosodó autóját a nyolcadik kerületben.

Ez viszont még csak a kisebbik meglepetés volt, közelebb érve ugyanis kiderült, hogy egy idegen férfi alszik az autóban.

A tulajdonos azonnal értesítette a rendőröket, akik még a helyszínen elfogták a 26 éves tettest, majd bevitték és ki is hallgatták. Mint kiderült, a fiatal férfi ittasan kívánta meg az egykori magyar népautót, amelynek a jobb első ablakát egy kővel törte be, majd a központi zárat feloldva be is ült. Hogy előtte, utána, vagy közben történt, az nem tisztázott, de a zárat is megrongálta a folyamat során. Ezt követően hollywoodi filmekbe illően rongálta meg a gyújtáskapcsoló környékét, ám a logikai játék kifogott rajta: hiába érintette össze a kábeleket, nem indult az autó.

Vesztét mégis az okozta, ami ezt követően történt, annyira részeg volt, hogy elkeseredettségében egyszerűen elaludt.

Sokan ébredtünk már furcsa helyen egy egy-egy görbe este után, így el tudjuk képzelni, ami ez után következett a férfi szemszögéből: amikor a rendőrök felébresztették, azt sem tudta, hogy hol van. A 26 éves férfi a terhére rótt bűncselekmény elkövetését elismerte a kihallgatás során, valamint sajnálatát fejezte ki az esettel kapcsolatban.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?