Amikor egy elhagyott Teslát “mos partra” a tenger

Senki sem tudja, miként került az óceánba ez a Tesla Kaliforniában

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Csak úgy ott volt, egyszerűen meglátták a vízből félig kiálló autót a hatóságok. A meglepő, hogy sem sofőrt, sem pedig annak távozására utaló nyomokat nem találtak, pedig a rendőrök és a tűzoltók is keresték. A nyomozás még folyik, íme a rejtélyes képek!

A parttól nem messze, a tengerben találtak a Carpinteria Summerland tűzoltóság emberei egy Teslát néhány nappal ezelőtt a kora reggeli órákban a kaliforniai Santa Barbara partjainál. A fehér Model 3 félig kilógott a vízből, biztos információ még most sincs, hogy pontosan hogy került oda a nemhogy úszásra, de még a legalapvetőbb terepjárásra is teljesen alkalmatlan villanyautó. Az esetről posztoló riporter, John Palminteri azt írta a Twitteren, hogy a tűzoltók azonnal elkezdtek a sofőr után kutatni, de sem élő, sem pedig halott embert nem találtak az autó környékén, ahogy erőszakos behatolásra vagy elmenekülésre utaló jeleket sem láttak.
Hirdetés
A helyi seriff kiérkeztekor sem változott a helyzet, eközben a körzeti központban ellenőrizték, hogy az autót nem jelentették-e lopottnak a közelmúltban. Ez sem vezetett sikerre, így értesítették az autó tulajdonosát, hogy megtalálták a járművét az óceánban, illetve hogy a Tesla elszállíttatásának költségeit neki kell majd kiegyenlíteni. A szakértők szerint valószínűleg egy éjjeli kocsikázás közepette akadhatott el az autó a homokban. Ekkor jó ötletnek tűnhet otthagyni, hogy másnap menjenek vissza érte, ám fontos számolni az árapály jelenséggel, nem biztos, hogy a vízszint (vagy épp az autó) ugyanott lesz reggel, ahol este volt. A legfontosabb örömhír viszont, hogy a Teslából a vizsgálatok szerint semmilyen veszélyes anyag nem jutott az óceánba, így legalább környezeti kár nem keletkezett.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?